New Window

0726 151 825

contact@newwindow.eu

Gh. Doja 68

SIGHETU MARMATIEI

8:00 - 16:00

LUNI - VINERI

EnglishFrenchGermanItalianRomanian

PRODUSE

Avantajele profilelor folosite de firma noastra.

ROLETE SI JALUZELE INTERIOARE

O versiune eleganta si moderna de sisteme de umbrire o constituie roletele din diferite materiale, care se pot atasa fie pe perete fie pe rama ferestrei si in functie de tipul de roleta pot avea sau nu, caseta la tambur, sau profile de ghidare.

Sistemul de rulare a panzei este actionat prin intermediul unui lantisor, iar avantajele acestei metode sunt urmatoarele:
– sunt confectionate din materiale textile a caror culoare si textura se poate usor asorta camerei din care urmeaza sa faca parte. Sunt decorative si aduc un plus de personalitate camerei
– se pot igieniza usor, fara sa necesite solutii complicate sau manevre dificil de realizat
– reglarea cantitatii de lumina ( si implicit caldura ) care patrunde in camera se face prin dimensionarea inaltimii la care este coborata roleta, dar si prin modul de amplasare al panzei pe roleta.
– Expertii nostrii va stau la dispozitie cu orice fel de detaliu suplimentar, dar si cu recomandari tehnice sau estetice.

Firma noastra produce si comercializeaza tamplarie din aluminiu si PVC, cu profile de cea mai buna calitate, Cortizo si Salamander, profile care va ofera cel mai bun confort termic casei voastre.


Datorita gamei largi de culori, aceste profile se adreseaza oricarei categorii de preferinte.

CONTACT

P-ta Libertatii nr. 11, Sighetu Marmatiei, Maramures
newwindow.viktor@yahoo.com
0726 151 825
0744 477 982
 
J24/925/2004
CUI RO16519870

SOCIAL MEDIA